2012. január 29., vasárnap

Prima Romantique mini - The Best Moments

Végre elkészült az a mini albumom, amit már elég régóta tologattam ide-oda az asztalomon, valahogy egy bizonyos ponton megállt az ihlet, na meg nem voltam elégedett a hozzávalókkal. Na de aztán a posta nemcsak a hozzávalókat hozta meg Simontól, hanem az ihletet is, szóval gyorsan befejeztem. Igazából ötlet volt, csak azt nem tudtam eldönteni sokáig, milyen vonalon haladjak, és mennyire kövessem Drew-t, akitől az eredeti ötletet merítettem. Végül többé kevésbé az ő koncepciójánál maradtam. Eleve nem akartam bonyolítani a dolgot amúgy.

Ahogy a címe mutatja, a legjobb pillanatok fotóival szeretném majd feltölteni az albumot, még nem döntöttem el, hogy 2011, vagy 2012, netalántán az elmúlt 4 vagy 34 év legjobb pillanataival...:)

Mutatom a külső fotókat, holnap igyekszem jönni a belső oldalakkal, de a ma este fényhatásai nem kedveznek a fotózásnak...

Amit felhasználtam:
Prima Marketing " Romantique" 6x6 paper pad
sk vágott chipboard-lapok
Petlaoo és Prima virágok
levelek mindenhonnan :)
Orsitól kapott kiegészítő (köszönöm itt is :) )
Martha Stewart széllukasztó és lepkelukasztó
Tim Holtz memo-pins
félgyöngy, gyöngytoll a Rayherből
csipke Röltex-ből :)




Köszönöm, hogy itt jártál!

XOXO

2012. január 26., csütörtök

Ezt látnotok kell!

Úristen..végre megtaláltam Pink Paislee-éknél a Butterfly Garden méltó utódját!! Alig várom!!

London Market

xoxo

2012. január 25., szerda

Helyzet

Szóval az úgy volt...

Nem akartam ismét eltűnni, de ez van, ha az ember lánya dolgozik, gyereket próbál nevelni, több-kevesebb sikerrel, és még úgy csinál, mintha háztartást is vezetne. ...

Ráadásul várom a naaagy megrendelésemet, hogy megérkezzen, tele mindenféle finomsággal (Simon), addig stagnálok.

Másrészről ezer dolgot csinálok egyszerre ismét: egyszer egy babás chipboard albumot Prima Pixie-Glen-jéből; aztán egy Timepiece albumot a Scrap-kreatúra óraalbumából, szintén chipboard alap; és elkezdtem egy tag-albumot is (Tim Holtz-féle tageket rendeltem a múltkor Simontól, és véletlenül egy méretből többet küldtek, illetve 3 féle méretet rendeltem és csak 2 félét küldtek, viszont abból sokat :) Így úgy döntöttem, abból is albumkát készítek. Ehhez a Graphic 45 Once upon a Springtime készletét használom - a nagy szerelem...:) Ezt majd Bubu tavaszi képeihez szeretném felhasználni.

Mutatok majd részletfotókat a héten, de hogy mikor lesznek kész...passz.

XOXO

2012. január 24., kedd

Prima Giveaway - csak ma!


Aki jelentkezni szeretne, siessen - csak ma ér!

Prima Giveaway

Sok szerencsét!

xoxo

The Scrap Cake Giveaway




Egyike a kedvenceimnek, The Scrap Cake szuper ajándékot tartogat valaki szerencsésnek, és nem is kell hozzá sokat tenni: postolni az alábbi képet a blogodban és hagyni egy kommentet az alábbi linken található bejegyzésnél:

The Scrap Cake Giveaway

Én imádtam mindkét készletét, amivel volt szerencsém találkozni; az egyik a The Bright Side of Life volt, a másik a Cozy Christmas. Előzőből készült a dobozalbumom, utóbbi még pihen a fiókomban, és alig várja, hogy készüljön belőle valami...:)

Sok sikert!

XOXO