2011. február 28., hétfő

Egy régi oldalam, egy még régebbi fotóval:)

Hihetetlen, hogy felgyorsult az élet, mióta újra dolgozom...Semmire nincs időm, pedig csak félállás. Igaz, annyira össze-vissza vannak az óráim, hogy így is úszik az egész napom.

És Murphy jól átgondolt törvénye szerint természetesen ilyenkor van ihletem, mikor időm nincs :( Fordítva mondjuk eddig többször volt...

Tegnap sikeresen befejeztem egy oldalt, amit a falra szánok az esküvői fotónk helyett. Annyi van még hátra, hogy a címet kell valamilyen módon rábiggyeszteni, és kész! Ha sikerül, holnap lefotózom (bár játszóházat ígértem Bubunak, de azért igyekszem) és feltöltöm. Nagyon kíváncsi vagyok ám a véleményekre!! :)

Addig is itt az egyik régebbi oldalam, természetesen Buburól. Az elkövetkező napokban szeretnék feltölteni néhány régebbi alkotmányomat, már csak időkitöltés céljából is, amíg nincsenek frissebbek. Most teljesen rákattantam a minialbumok gyártására, van már belőlük vagy 6, és mind más-más elv alapján készült. Sajnos mind megállt egy bizonyos stádiumban, vagyis díszítés egyiken sincs, de feltétlen meg szeretném majd, előbb-utóbb, mutatni őket! :)

Na, itt az ígért oldal:
Nézzétek el nekem a fotó minőségét, illetve hogy nem vágtam körbe, ezzel a fotózással és szerkesztéssel még van némi problémám...
A papírok BoBunny-k, az egyik örök kedvenc gyártóm; a szélén a zöld sávot EK Success lukasztóval követtem el, ez szintén az egyik nagy kedvencem.

Muszáj most lefeküdnöm, mert a tegnapi éjszaka is csak 3 órásra sikerült...:(

Jó éjt!

XOXO

2 megjegyzés:

  1. Tetszik az egyszerűsége. Nincs túldíszítve, éppen csak annyi, amennyi kívánkozik rá. Végre látok tőled egy igazi oldalt készen! :)

    Az egyáltalán nem baj, ha nem vágod körbe!

    VálaszTörlés
  2. Na, ezt viszont még nem láttam!!! és most húúúúzok, meg hááááázok a gép előtt! Széééép lett!!!

    VálaszTörlés