2011. február 26., szombat

Végre...

...sikerült összehozni egy weblapot! Nem is annyira a képességek, mint az idő hiánya miatt tartott eddig.:) Valószínűleg a külcsín változni fog a következő hetek-hónapok során, míg meg nem találom az igazit, de addig ezzel kell beérni. :)

Igyekszem rendszeresen bejelentkezni, ami munka és gyerek mellett nem egyszerű, de tényleg igyekszem...

Szeretném megosztani ezeken az oldalakon az általam érdekesnek tartott blogokat, bejegyzéseket, projekteket, kihívásokat, és minden egyebet, ami a scrapbookhoz, vagy egyéb kreatív hobbihoz kapcsolódik.

Előbb-utóbb fel fogom tölteni saját munkáimat is, ha győzitek kivárni, míg elkészülnek...:) Sajnos az a fajta ember vagyok, aki sok mindenbe belekap, tehát nagyon lassan haladok egyszerre a párhuzamos műveimmel. Most például egyszerre készül egy minialbum a gyönyörűséges Curio papírokból, a Zuramnak egy kis meglepi, amivel Valentin nap óta tartozok neki (mondom én: a jövő év febr. 14-re talán el is készül...)

Ráadásul mire elkészülök, lefotózom, és feltöltöm, addigra elfelejtem a forrást, vagyis hogy kitől "loptam" az ötletet... Ígérem, megpróbálok precíz lenni :)

Jövök nemsokára újra!

3 megjegyzés:

  1. Itt vagyok! Reederen olvaslak, azért nem iratkozom fel rendszeres olvasónak, de tudd, hogy az vagyok. :D

    VálaszTörlés
  2. Én is itt! Ügyi vagy! Jó lett! (most már muszáj lesz emberibb hátteret kreálnom nekem is :D)

    VálaszTörlés
  3. Én most találtam egy tök jó scrappes hátteret. Nálam legalul ott van a blog logója, ahonnan szerváltam. :)

    VálaszTörlés