2011. március 5., szombat

Végre szombat!

...és megint nem csináltam semmi értelmeset.... :( Már ami a scrappelést illeti. Mert takarítani, azt takarítottam, meg rámoltam egész nap.

Most végre lerogytam, és gondoltam, ha másra nincs is időm, gyorsan végigböngészem a kedvenceimet, kinél mi újság. Egyik kedvencemnél, Peet-nél találtam egy giveaway-t avagy blog candy-t, amennyiben bárkit érdekel: egy Penny Black bélyegzőkészletet lehet nyerni, márc. 11-én sorsol! Sok sikert!

Amint le tudom fényképezni a végre elkészült oldalamat, mutatom, de valahogy ez a fényképezés sem megy mostanában...:(

Addig mutatnék egy kedvenc oldalamat, természetesen Buburól, a 2010-es albumából. Minden hónapról készítettem 2-3 oldalt, csak még össze kéne fűzni őket. Ez a kép a Siklón készült, valamikor tavaly május környékén.Érdekes, mennyi mindent másképp csinálnék ma már...

Közben felfedeztem, mennyi mindent alkottam ez alatt az egy év alatt, pedig volt, hogy hónapokig semmit sem. Elkészült a Bubu 2010-es album (jó, még nincs kész, de akkor is), egy esküvői album rólunk, néhány 12x12-es oldal, (ezeket igazán nem szeretem, időközben az is kialakult, hogy minialbum-fan vagyok), egy igazán mini rólunk (ez utóbbi Gigi tanfolyamán), egy tavaly nyári balatoni album, több, még üres minialbum, mindegyik más stílusban.

Az egyik album nagy kedvencem, bár egyértelműen próbadarab: Bogi útmutatásai alapján készült, bár be kell vallanom, korábban is láttam már, tetszett is, de kellett egy lökés, hogy meg is csináljam. 5 db 12x12-es papírból készül, plusz a fedő. Nekem sikerült egy igen eklektikus darabot összehoznom, mindegyik oldal más és más vonalat képvisel.

Egyedül az utolsó oldal lett megtöltve fényképpel, az valamennyire ment a szilveszterhez. Mutatom:

Az album eleje:
És a szilveszteri oldalak:Holnap, ha sikerül, megint jövök, van még egy két oldalam tavalyról, amit szeretnék megmutatni, valamint egy családi albumot is megmutatnék, amit reményeim szerint amolyan családfa-szerűen készítek el, és majd egyszer Bubunak adom... :)

Jó estét, jó szurkolást mindenkinek!
XOXO

2 megjegyzés:

  1. Ismerős a minialbumos fanatikusság :)
    Milyen Brigi tanfolyam?

    VálaszTörlés
  2. "Takarítás rámolás" jól tetted ez a jó scrap előfeltétele:)

    VálaszTörlés