2011. április 8., péntek

Találós kérdés

Ma nagyon gyors igyekszem lenni, de azért egy update belefér....:)

Egy: Bubunak egész héten, múlt szombattól kezdődően kötőhártya-gyulladása volt, így hétfő kivételével együtt töltöttük a hetet itthon. Már tegnap jó volt a helyzet, sikerült is egy nagyon sétálnunk, bicikliznünk itt a lakótelepen (fotókkal holnap demonstrálom).

Kettő: Végre megint történt valami, amitől alkothatnékom támadt (ami egyenlő az ihlettel, sajnos az alkalom még várat magára; egész héten az egyes pontban leírt helyzet miatt egy dekát nem tudtam scrappelni, de bánja kutya, nagyon jó volt egy kis időt eltölteni a gyerekkel :) ); mutatok belőle egy részletet, mert még messze nincs kész - ma délután volt egy kis időm elkezdeni. Na. melyik készlet ez...? :) Íme a kukucs:
Három: Vannak ám új szerzeményeim! :) Gyönyörűséges virágok! Imádom a virágokat, akár gyári, akár SK gyártmány, egy a lényeg: igényesek legyenek.
Aki megmondja, honnan, milyen boltból származik, adok egyet ajándékba! :) (Feltéve persze, ha az illetőnek is tetszik...)
Íme a fotó:És most urizálni fogok: elmegyek lefeküdni még éjfél előtt. :D Holnap jövök még néhány fotóval.
Szép álmokat, örüljetek a hétvégének - ki mivel fogja tölteni?


XOXO

Ui: Kérdésemre a választ hétfő, azaz 04.11-e este 10 óráig várom! Nem sokat gondolkodni ám!! :)

2 megjegyzés:

  1. A virágra a tippem: Prima virág (Simon shopjából?)
    A készletet passzolnám. Egy kis segítség hozzá?

    VálaszTörlés
  2. Sajnos, nem nyert... :(

    A készlethez kis segítség: a színei a teal (kékeszöld), a barna és a meleg rózsaszín...:) Többet nem segítek - egyelőre :)

    VálaszTörlés