2011. április 2., szombat

Új alkotások

Azért essen szó, illetve kép erről is :)

2 dolgot szeretnék megmutatni, az egyik az Állatkertes bejegyzésben említett lap Apának, illetve a Sapi-féle bőrönd, félkész állapotban. nagyon várom a többiekét is, de senki nem akarja mutatni... :(

A lap:
Sajnos nem látszik túl jól, de mondom a részleteket: barna alapkartonra ragasztottam G45 papírt (Le Romantique), körbe ál-varrás arany zselés tollal, 4 sarkában Rayher-es félgyöngy, szintén arany színű; a felirat Cosmo Cricket "Everafter" készletből (legalábbis azt hiszem, ez a neve a készletnek...), ráragsztva egy barna kartonra, sarkaiban mini-miltonok, olyan izével ragasztottam fel a táblácskát, aminek most nem jut az eszembe a neve (foam pad angolul...valaki kisegítene? ); Prima rózsák a felső sarokban, alatta Adirondack Color Wash-sal befestett eredetileg fehér csipke, narancssárga fejű tűvel átbökve; mini bélyeg és a kép szintén a G45-ös papírcsomagból.

Az a legjobb benne, hogy villámgyorsan elkészültem vele, semmi totojázás, napokig töprengés - kb 30 perc volt - ez a legnagyobb előnye a lapnak :) Sietnem kellett, maga az évforduló 31-én volt. Ja, és természetesen kellőképp férfiasra, mégis romantikusra terveztem - sikerült? mit szóltok?

Bocsi, a bőröndöt holnap mutatom, megjött Apa... :)

Legyen szép hétvégétek, mars a szabadba! :)

XOXO

5 megjegyzés:

 1. Kedves, aranyos és nagyon elegáns lett! Gratulálok hozzá! Ügyes vagy!
  Egyébként az én félkész bőrönd albumom már rég fenn van a blogomon! :)

  VálaszTörlés
 2. :) Épp ezt akartam írni, hogy Era már feltette az övét, ha gondoljátok összegyűjtöm a linkeket egy helyre :)

  Nekem nagyon tetszik ez a lap, jó férfias!

  VálaszTörlés
 3. De szép lett! Nagyon klassz! Jah, bőrönd...hát az enyémnek még mindig nincs füle :( sehol sem kapok használható karikát. De kitartok, és ígérem, ha meglesz mutizom!

  VálaszTörlés
 4. Ez nagyon szép lap lett! Hűha! Nekem nagyon bejön!
  Az én bőröndöm még csak az alapoknál tart ill. áll ezért nem mutizom :-P

  VálaszTörlés
 5. Anna, tök jó lett! Harmonikus, pasis, pont jó!
  Én is feltettem a blogba az alapot, megnézheted. Kíváncsian várom a tiédet!

  VálaszTörlés