2011. október 19., szerda

B oldal


Bevonult a családi szóhasználtaba Örs barátunk megnevezése a 30. szülinapra: kezdődik a B oldal...:) Ezen mindenki jót röhög, kivéve az említett barátot: őt kifejezetten mélyen érintette néhány hónapja, mikor kazettát kellett fordítania; nem is nagyon lehetett előtte szóba hozni, rögtön elfelhősödött tekintettel kezdte rágni a szája szélét. Én a magam részéről csak röhögni tudok ezen a magam...hm...na jó, szóval már elmúltam 30 és kész, de engem nem viselt meg egy cseppet sem.

Szerencsére a férjet sem, aki 11-én töltötte, és ez alkalomból csaptunk egy heted hét határra szóló bulit (mit bulit, ünnepség-sorozatot :) ), limuzinnal, pezsgővel, ajándékokkal, tánccal, miegymás. Szerencsére az este 5* lett, mindenki kegyetlenül berú....jól szórakozott, kulturáltan.

Részemről az ajándék több lövetű volt, kezdve ugye a szervezéssel, limóval (képek Fészbúkon szabadon megtekinthetők), plusz a gyönyörű (hm) karóra árának egy részével, ami a családi big surprise-ot képezte.

És csak úgy gyorsba összedobtam az én életem 30 éves párjának egy oldalt - úgyis régóta nyüstölt, hogy készítsek neki egy oldalt az irodájába, hát most volt rá apropóm, fotóim, szóval összedobtam. Igen, nem véletlenül van a szóismétlés: szó szerint csak összedobtam, mert iszonyúan kellett vele sietni, mivel időm az nem nagyon volt, kapkodtam.

A fotókon az idén nyári élmények láthatóak: az első fotón a két fiú sárkány-hullámvasutazik Balatonlellén a vidámparkban (akkortájt Bubu így értelmezte a "mosolygás" fogalmát; hála istennek azóta finomított a technikán); a második fotón szerénységemmel ül egy rózsaszín Cadillac kiapplikált hátsó ülésén az amerikai autók kiállításán; a 3. kép a Ferihegyi Repülőgép Emlékparkban készült; a negyedik szintén nyáron, Lellén, a Vidámparkban, újra egy rosszul értelmezett mosoly :)

Annak ellenére, hogy imádok fotózni, az oldalaimról készült képek mindig kritikán aluliak, úgyhogy ezért elnézést kérek..

Direkte férfiasat szerettem volna (ismét), így épp kapóra jött a Prima Printery készlete, és mivel "elapróztam" a képet, csak a 8x6-os papírtömböt kellett használnom. Ezen kívül gyakorlatilag néhány átlátszó gomb segítségével készítettem fent említett papírtömbből néhány gombot, és ennyi. A tetejére még majd irkálok valamit, de az is lehet, hogy nem.

Ennyi mára, majd még jövök.

XOXO
A.

2 megjegyzés:

  1. ahhoz képest, hogy "csak" összedobtad FANTASZTIKUS oldal lett!!Nagyon-nagyon tetszik Anna!!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett!!! Jobbakat alkotsz, ha csak összedobod! :) Ügyes vagy!

    VálaszTörlés