2011. november 23., szerda

Steampunk Debutante minialbum

Gyorsban sikerült lefotóznom (igaz, csak mobillal, úgyhogy bocsi a gyengébb minőségért) egyelőre a borítót, illetve az albumot kívülről, így ezt most gyorsan feltöltöm, aztán legkésőbb pénteken, mert akkor érek haza még világosban, lefotózom oldalanként, és megmutatom :)

Ezen az albumon kb 2 hónappal ezelőtt kezdtem el dolgozni, aztán megszűnt az ihlet, jött más, ami fontosabb volt, így bekerült a félkész művek dobozába. :) Aztán hopp, megint feltámadt a kedvem, és gyorsan befejeztem. Imádom ezt a papírt, mint ahogy hatalmas rajongója vagyok az összes Graphic 45 terméknek.
Van még rajta egy-két finomítani való, addig ezeket is igyekszem elvégezni.

Pénteken hozom a belső fotókat.

És hogy mi a tervem az albummal?

Gondoltam már többször egy jó kis blog candy-re, de ez most nem az lesz. Jön a karácsony, sokunknak az év legszebb időszaka, de sokaknak épp ellenkezőleg. Valamiféle jótékonysági árverésre gondoltam, aminek ez lenne az első darabja, valamint befejezném (mert ez is folyamatban van ám) a Pixie Glen minialbumomat is, ami lényegesen gyorsabb és egyszerűbb, mint ez a gyönyörűség volt, de nem kevésbé szép. Szeretnék néhány darab karácsonyi/újévi képeslapot is készíteni, és ezeket is úgymond árverésre bocsájtani. A részletek még nem kidolgozottak, de ha valakinek van ötlete (én megrekedtem a Vateránál/ Teszvesznél, valamint persze a blog(ok)nál és beviszek néhány dolgot a suliba is), szívesen veszem! Sőt, aki úgy érzi, szívesen csatlakozna, nagyon örülnék.

Ha van olyan alkotásod, amit egyszer régen elkészítettél, mert tetszett a papír, vagy ki akartál próbálni egy új dolgot, esteleg később kiszerettél belőle, és azóta a fiókodban hever, itt az alkalom, hogy jó célra fordítsd! Találnánk egy olyan szervezetet/alapítványt, akinek szívesen tennénk a fa alá egy kisebb összeget, és amennyi befolyik, azt átutalnánk nekik. Én személy szerint árva gyerekeket támogatnék, lévén karácsony.

Na, szóval péntekig tessék gondolkozni, egyáltalán kivitelezhető-e ez valahogy, aztán majd értekezünk! :)

Köszönöm, hogy elolvastál!

XOXO

1 megjegyzés: