2011. november 23., szerda

Fejlemények

Aki ismer, tudja, hogy azon kívül, hogy Krisztától a Rayher-ban kaptam 2 szuper nagy dobozt tetővel együtt a terepasztal aljának, még egy centit sem haladtam a projekttel. :(

Ráadásul annyi mindent kéne csinálnom, el vagyok maradva, Mr Ihlet meg jön-megy, ahogy úri kedve tartja. Adventi naptárral nagyon el vagyok maradva (értsd: el sem kezdtem még), szerettem volna egy December Daily-albumot is gyártani, sehol nem vagyok vele, és a karácsonyi albummal sem tartok sehol. Plusz még le kéne gyártanom úgy 10-15 karácsonyi képeslapot is...remélem, erre a hétvégén lesz módom. :)

VISZONT. Amivel végre, nagy-nehezen elkészültem, és szuper boldog vagyok tőle, az egy borítékalbum, Steampunk Debutante (Graphic 45) papírok felhasználásával, a címe kb az, hogy a "Mi történetünk". Kép egy szál sincs benne, nem véletlenül. Ehhez kapcsolódik egy elgondolás-kezdemény, ami még csak most kezd megfogalmazódni bennem, de a részletek még nincsenek kidolgozva - természetesen.

Amint lefotóztam az albumot, mutatom; erre igazán büszke vagyok, de majd lehet fikázni..:) Szeretnék egy videót is készíteni erről az albumról, ha kész, feltétlen mutatom! Mesélem majd az ötletem is, csak most rohannom kell Bubuért az oviba.

XOXO

1 megjegyzés: