2013. április 8., hétfő

Albumok

Azutóbbi időben jónéhány mini albumot, illetve kevésbé minit sikerült készítenem, csak a feltöltés nem megy valahogy. Van közöttük kisebb, nagyobb, egyszerű és komplikáltabb. Most igyekszem bepótolni, mutatom is az elsőt.

Ha csak néhány fotót szeretnél magaddal hordani gyermekedről, ez a megfelelő méret, kb 10-14 fénykép fér bele. 4 zsebből áll, mindegyikben egy fénykép-tag. Egyszerű de nagyszerű :) :
Scrapfellow chipboard

Webster's Pages papír (Game on)


Mágnessel záródik az album

A mai második album a másik végletet képviseli, ez egyébként közelebb is áll a szívemhez... :)

Az album mérete 6x6 inch, a hozzávalókat nem tudnám felsorolni, telepakoltam mindenféle jóval :)
Mindenesetre a papír és a chipboard a Primáé ( Romance Novel), van benne rengeteg Tim Holtz, Prima virágok, szalagok, milton, kristályok. Minden oldal zsebes, kihúzható fénykép tag-ek vannak benne, plusz fotók számára.













Holnap (vagy a napokban) mutatom a többit! Köszönöm, hogy itt jártál!

xoxo

2 megjegyzés:

  1. Kedves Anna,

    öröm nálad nézelődni, szinte minden albumodhoz odaírnám, mennyi szeretet és munka árad belőle. Nekem, kezdő scrapbookosnak pedig rengeteg ötletet is adsz, köszönöm.
    Lenne 1-2 technikai kérdésem:
    egyik helyen írtad, hogy prima-s virágokat használsz. Hát én rákerestem a prima marketingre, remélem, erre gondoltál, de sajnos az általam ismert magyar oldalakon nem találtam, hol lehetne venni. Ezért kérdeném, hogy ezek méretre, anyagra mekkorák és honnan szerzed be őket. A másik kérdésem a tag-ek füleire vagy egyes oldalakon található fülekre vonatkozik, hogy azokat hogyan készíted?
    Előre is köszi a segítséget!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, kedves vagy! :) Sajnos mostanában egyáltalán nincs időm feltölteni semmit, pedig lenne mit! :(
    Az alapanyagokat egyrészt Pippitől (pippi.hu), másrészt a rayher-ből szerzem be, de leginkább külföldről rendelek. A Prima virág valóban a Prima Marketing-től van. :) A fülecskéket a Silhouette Cameo gépemmel vágom ki, korábban a Sizzix géppemmel. Ez utóbbihoz vágókéseket kell venni, van többféle, ami ilyen fülecskét vág. Ha lenne még kérdésed, nyugodtan keress meg emailben, szívesen segítek! (knieszneranna@gmail.com) Üdv! És nagyon boldog karácsonyt! :)

    VálaszTörlés