2014. január 3., péntek

Esküvői nagyon mini / Tiny Wedding Album

Megrendelésre készült egy nagyon pici, táskában hordozható album, amibe a tulajdonosa mindössze 15-20 képet szeretett volna beletenni egy esküvőről. Nem volt alkalmam lefotózni, így gyorsan elkezdtem készíteni egy másikat, hogy legyen egy minta darab, amivel eddig itt tartok.
Tárca jellege van, kihajtható minden irányban, két oldalt leporelló-szerűen; belül pedig 1-1 zseb van, amibe még 2-3 fotó fér.
A First Edition Isabelle nevű papírját használtam, vidám, friss, csajos :) A borítónak krokodilbőrös beütése van, ettől lesz olyan tárca-szerű.
Persze még millióképpen lehetett volna díszíteni, alakítani, de egyelőre itt tartok vele, és nem is biztos, hogy igényli a további díszítést, már csak a papír miatt is - színes, mintás, csillogó itt-ott.

I made one of this album earlier but didn't get the chance to take a photo before sending it out, so I quickly made another one to keep as a sample. 
It is similar to a wallet, can be opened as you can see in the picture. 
I used First Edition's 'Isabelle' paperline. 
Of course it could be decorated more but I just didn't feel that would be necessary, maybe because of the paper itself - it is far too fancy anyway :)






Köszönöm, hogy itt jártál!
Thank you for visiting,


Anna
xoxo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése