2011. március 26., szombat

Ajándék

Az utóbbi napokban, hetekben egy ajándékba készült oldalpáron dolgoztam. Időben kezdtem el, mégis majdnem kifutottam belőle. Mármint az időből.

Anyu volt hivatalos az egyik legrégebbi barátnőjének az 50. (!) házassági évfordulójára, és megkért, hogy készítsek valami ajándékot. Semmi kérés, elképzelés, instrukció... :) Miután kb 2 hetem volt rá, úgy, hogy persze mellette gyerek, munka, háztartás, nem akartam komplett albumot készíteni.

Lett helyette ez:
Ez a fedlapja egy két oldalból álló "mini-albumnak"; természetesen Curio papírt használtam a BG-től - nem akartam se túl "öregeset", se túl fiatalosat varázsolni, igyekeztem számításba venni az ajándékozottak személyiségét. A papírokon kívül van még itt Rayher-es milton, öntapadós félgyöngy és lakatka, Simon-tól beszerzett pearl, némi csipkeszalag, a többi SK gyártmány.

Az ünnepeltek fiától kértem fényképet hozzá, illetve anyunak megvolt az esküvői fotó, amin csak javítani kellett digitálisan egy kicsit, illetve szépiába áttenni. Az első oldalon az esküvői kép van, a másikon egy idei, vagyis 1961 és 2011. :) Nem semmi, igaz? Mármint az intervallum...még gombócból is sok...:)

Mutatom a belső oldalakat:

Készült a hátlapra egy boríték is, amibe az ünnepségen készült fotókat lehet betenni:
Ez végül fel lett ragasztva a hátlapra, mint írtam.

Végül, de nem utolsósorban az üdvözlőkártya, amit készítettem nekik:Látszik, hogy iszonyúan kapkodtam; ferde csipke, elfelejtett elem....:( Mesinek köszönöm az inspirációt! ;)

Élvezzétek a maradék hétvégét!

xoxo

5 megjegyzés:

  1. Megérte a munkát, mert gyönyörűséges ajándék lett! Ügyi vagy!!!

    VálaszTörlés
  2. Ez hihetetlen gyönyörű számomra! Nagyon-nagyon tetszik Anna! Ájulás.....

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm nektek!! Nem is hiszitek, milyen sokat jelentenek számomra a megjegyzéseitek!! Puszi!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon klassz lett!!! Nálam is mindig lemarad valami! :) De nem baj, mert ettől lesz egyedi!

    VálaszTörlés