2011. március 27., vasárnap

Újabb blog-candy

...Timinek hála :)

Íme, ismét egy gyönyörű csomag Sylvia-tól.

Egyre inkább rájövök, hogy a scrapbook nem csak egy hobbi, kikapcsolódás, megnyugvás (újabb pénzköltési lehetőség, férjecském szerint...), hanem hihetelen jó élményeket és új ismeretségeket hoz.

Gondolok itt most a tegnap estére. Sapi tartott ugye egy csodálatos mini-tanfolyamot, méghozzá online, amire sajnos "jó" vendégként késve érkeztem, és még jóval a vége előtt távoztam...:) Sajnos a bőröndöt elkészíteni nem tudtam, de nagyon élveztem a társalgást, a hangulatot, szóval köszönjük szépen, és csak így tovább!! :D

Lányok, mielőbb szeretném látni a kész műveket!!!

Timinek pedig örülök, szeretem a közvetlen embereket, és tök jó, hogy "megismerkedhettünk", hála a netnek és Sapi alkotóműhelyének! :)

Na, akkor most megyek készülődni, ennyi ömlengés után :), mert fent említett Férjecske (márc. 31-én 4 éves házasok vagyunk!!! tudom, nem egy aranylakodalom, de nekem még kimondani is sok....de nagyon jóóóóó! :) I.L.Y )) moziba visz ma délután, és ha jó leszek, még perecet is kapok.


Mindenkinek további jó pihenést!!
XOXO

3 megjegyzés:

  1. :-)))))) Jó mozizást nektek! Gratula az évfordulóhoz!

    VálaszTörlés
  2. Szia! Remélem jól telt a mozizás! Bánné Erika vagyok, remélem rám ismersz?! Kíváncsian várom az albumod! Az enyém ma már befejeződöttnek tekinthető, legalábbis, míg nem folytatom!:)

    Egyébként, Boldog 4. Évfordulót!!!!

    VálaszTörlés
  3. Gratuláok az évfordulóhoz! És én is várom a kész alkotásokat! :)

    VálaszTörlés