2011. április 2., szombat

Állatkert 2011

Ma végre lett egy kis szabadidőm, így egyrészt gyorsan kitakarítottam (fiúk Bauhaus-Auchan-Mami túrán), feltöltöttem a képeket végre a fényképezőgépről a számítógépemre, és elkészítettem Apának egy lapot, még mindig a házassági évfordulónk alkalmából. Igazából ma megyünk ünnepelni, vacsorázni megyünk a Trófeába - a kedvenc helyem. Nem olcsó, sőt inkább drága :), de legalább sokat és sokfélét tudunk enni :) Utána bulizni megyünk, amiért már nem vagyok annyira oda, de Emil tudom, hogy szeretne menni, így sodródok az árral. Sanyiékkal megyünk, aki Emil főiskolai csoporttársa volt.

Fényképek: mutatok egyet-kettőt, úgysem bírom megállni...:D
Március 15-én voltunk az Állatkertben, szerencsére szuper időnk volt. Még csajoztunk is :DÉs itt velem:
A halakon kívül a boci-simi volt a legnagyobb szám, Bubu visítva nevetett. Pont olyan volt, mint tavaly a csacsi-simi ("Megsimiztem a csacsit, Anya meg kacagott" ) :) Alig tudtam kiválasztani ezt a képet a sok közül, mind annyira aranyos volt...Életemben először láttam talán pávát kiterített tollakkal - nekem nagyobb élmény volt, mint Bubunak :)Találtunk egy ilyen arc-fotózásos panelt, Bubu persze kipróbálta az apjával. Mellettem egy nő, szerintem kissé kapatos állapotban, elkezdett visongatni, dobhártya-szaggatóan üvöltözni, gondolta, így majd fog mosolyogni a gyerek. A terve bejött, csak az én dobhártyám és idegrendszerem szenvedett maradandó károsodást... :D
Az ócska poénokat mellőzni szíveskedjenek : nem, nem én vagyok a képen a harmadik szereplő...A személyes kedvencem; mindenki találja ki, miért... :)Végül, de nem utolsósorban: sikerült idén is egy hasonló képet csinálni, mint tavaly, és higgyétek el, nem volt tervezett, de ha már így sikerült, ideteszem mindkettőt, csak hogy látszódjon a különbség a tavalyi és az idei Bubu között:

5 megjegyzés:

  1. Csúcs szuper fotók már megint! Nagyon megy ez neked Anna! Fel fogunk kérni házi fényképésznek. :D Ugye hozod majd Orsihoz is a gépedet?!

    VálaszTörlés
  2. Naná, hogy viszem...ilyen szép "felkérésnek" nem tudok ellenállni.... :D

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű képek! Nálunk is sikerülnek egyforma képek! :) Nagyon-nagyon jó volt olvasni! A csajozós képet imádom! Tetszik a humorod! :)))

    VálaszTörlés
  4. Já, de csini ez a kis fickó ;-) Imádom a képeidet! Igen-igen, legyél a hivatásos fényképészünk! :D

    VálaszTörlés
  5. Fényképésznek megszavaz én is, én is!!! Marha jót röhögtem, köszi! Szuper napotok volt, és boldog házassági évfordulót!

    VálaszTörlés