2011. május 16., hétfő

Bubu beteg


Mindenkinek szép napot, már amennyire egy ilyen randa májusi nap szép lehet, főleg, hogy hétfő van...:( Nekünk még tetézi is a bajt, hogy Bubu rendesen elkapott valami vírust (részletesebben ITT) szóval itthon vagyunk :( Ami önmagában nem lenne rossz, csak ne ilyen okból lenne!!

Mindenesetre azért gyorsan mutatok 2 dolgot is.

Az egyik tulajdonképpen egy sietve összedobott és meglehetősen elnagyolt munka, kedvenc csoportomnak készítettem egy "házikasszát" (ti. 10 forintokat szedek minden egyes magyar szó után, ami összegyűlik, abból az év végén fagyizni avagy moziba megyünk, attól függően, mennyi lesz a végösszeg :) Sajnos a gyerekek a kelleténél lelkesebbek, elvesztették szem elől a valódi célt, és megrögzötten dobálják a pénzt a kasszába, csak hogy mehessünk moziba..:)

Mindenesetre volt nekünk egy piggy bank-ünk (igazi malacformával, hátán zsákkal), csak letört a feje, na meg tele lett hipp-hopp, úgyhogy gyorsan ki kellett találnom valamit helyette, viszont sok időm nem volt. mostanában viszont nem nagyon van ihletem semmi nagy volumenűbe belekezdeni, úgyhogy ez pont kapóra jött.

De a lényeg, amiért megmutatom nektek, az a gomb rajta, (tündérkés) illetve a vele járó ötlet. Ne kérdezzétek, lövésem nincs, hol olvastam (rengeteget inspirálódok - alkotás helyett...:( ), de ha meglesz, jelzem.

Szóval végy egy átlátszó gombot, ragaszd rá egy neked tetsző papírra (én Glossy Accents-szel ragasztottam, szuperül bevált, mert színtelenné szárad), száradás után vágd körbe a szélein és voilá! Nekem nagyon bejött! :)

A másik projektem egy sima asztali álló képtartó megdizájnolása; eredetileg fehér volt, de én már alig vártam, hogy Once upon a Springtime színekben tündököljön :) Ez sem nagy kaland, de az én vágyaimat kielégítette :)Mennem kell, remélem, hamarosan lesz mivel visszajönnöm... ;)

XOXO

2 megjegyzés:

  1. Mielőbbi gyógyulást Bubunak!A gomb pedig fantasztikus, imádom!Bizti ki fogom próbálni.
    Szép napot nektek!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett! Bubunak jobbulást kívánok! Kár, hogy kitakartad a szép arcod a tartón!!! :( Egyébként nagyon klassz lett! :)

    VálaszTörlés