2011. május 3., kedd

Még élek

Szóval nem akartam volna ennyire eltűnni, de így alakult...:( Azért a háttérben készül egy-két dolog, sajnos ismét abba a csapdába estem, hogy egyszerre csinálok több mindent, és persze minden félkész állapotban van hetekig. :( Az utóbbi időben az alkotásra szánt időm nagy részét a bőrönd vitte el, de sikerült időben befejeznem, és odaadnom Anyukámnak. Persze tetszett neki, de ő nem az a fajta, aki örömkönnyeket zúdít rád, bármi is legyen az ajándék. Lefotózni még nem volt időm, de ami késik, az a pesti gyors. Amint meglesz a fotó, mutatom.

Még egy észrevételt viszont sikerült tennem: ha véletlenül úgy alakul, hogy van 3-4 szabad órám scrappelni, mielőtt megyek dolgozni, vagy hazajön a Zuram, akkor ez a következőképp fest: 3 és fél órán keresztül bámulom a monitort, no inspiration whatsoever, az utolsó fél órában rábukkanok az évszázad projektjére. Ilyenkor 2 irányba mehet a dolog: vagy van hozzá cuccom, vagy nincs; ha nincs, akkor addig nem nyugszom, míg be nem szerzem SOS tempóban mindet, időt, pénzt nem kímélve (...), ha van mindenem hozzá, akkor rohamléptekben nekifutok, percre kiszámolva, mikor kell letennem papírt, ragasztót, hogy még az utolsó pillanatban beérjek a suliba - és ehhez még akkor adjunk hozzá min. 10 percet, mikor VALÓBAN leteszem. Akkor bezzeg hajam tépve rohanok, és szidom a BKV-t, amiért elkések...:) Ami egyébként, jelzem, még nem fordult azért elő, de ez csak az égi gondviselésnek köszönhető :).

Mindegy. A lényeg: találtam jó sok érdekes dolgot, amit szeretnék is majd megmutatni előbb vagy utóbb, szerintem hétvégére el is készülök. Van egy mini boríték-album (tényleg mini, kb a boríték fele) - maga a borítékból készült album nem újdonság, de ilyen cukit én nem láttam eddig, gondoltam, megosztom. A másik egy "doboz-képeslap", illetve van egy virágokból készült sarok is, szerintem gyönyörű. Én a magam részéről meg vagyok veszve a virágokért, legyen az handmade, vagy gyári.
És még lesz egy falra akasztható tároló számláknak, kuponoknak, leveleknek - legalábbis nálunk ezt a célt fogja szolgálni, ha végre egyszer kész lesz.

Szóval mindent mutatok majd a hétvégén, legalábbis igyekszem! Ne mondjatok le rólam...:)

At the beginning I decided to be bilingual - then I forgot about it... now a quick summary of what's going on. I've been quite busy lately with family, celebration (by the way, tomorrow is our very first Mother's Day show in the nursery school! Fingers crossed... :) ) and of course, I'm also working on some projects which are all half-ready, because I'm doing everything in the same time...:) I promise to come back soon, and show everything - my finished suitcase album, which was a present for my Mum's birthday, there's going to be a flower project and a wall hanging thing, in which you can keep bills, léetters, notes and so on. I also made a special card for my god-dazghter, it's a kind of box-card :) .

Please, do not give up on me, I'm still alive, crafting, but short of time...

XOXO, take care!

4 megjegyzés:

 1. Nem mondunk le! :D Várunk az alkotásaiddal együtt :D
  Én pl nagyon kíváncsi vagyok mindegyikre!

  VálaszTörlés
 2. Nem mondunk le rólad, a világ minden kincséért sem!!! :)

  Már alig várom, hogy láthassam a műveid!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon kíváncsivá tettél! Örömmel várom a szépségeket amiket majd hozol!:)

  VálaszTörlés