2011. május 10., kedd

Fali izé-tartó

Napsütéses szép napot mindenkinek! :)

Ma, mint minden kedden végre korábban végeztem bent, ami déli 12 órát jelent. Ennek ellenére csak most sikerült hazajutnom, de legalább túl vagyok a kötelező-Posta körön: erkölcsi bizonyítvány pipa, adóbevallás pipa. Sőt, még a kontaktlencsémet is sikerült megrendelnem, igaz, jelentős időkiesés árán, merthogy az éves kötelező vizsgálatot is meg kellett ejtenem. És a jó hír, van még olyan szemüvegkeret, amit néhány hetes korában sikeresen kettétörtem...:( De legalább új lencsét nem kell vennem, mert a régi hibátlan, csak átvarrják az új keretbe. HA Apa is rábólint a projektre...:)

Kihasználva ezt a lopott plusz másfél-2 órát, gyorsan feltöltöm még egy utóbbi időben készült alkotásomat. A történet: meguntam, hogy a hűtőnket kívülről elborító papírhalmaz összsúlya lassan meghaladja a hűtőnkBEN található kaja összsúlyát, így készítettem egy fali függő IZÉ-tartót, személyre szólóan. IZÉ alatt értem én a számlakivonatokat, kuponokat, leveleket, blokkokat, cetliket, ilyesmit. A nehézség abban volt, hogy egyszerűre kellett fogjam, mert Apa nem rajong a csicsáért, plusz nehéz volt 3 összepasszoló papírt találni itthon, ami férfias is, passzol is a környezethez, és még tetszik is. A narancssárga, mint kiegészítőszín félig-meddig a szükség szülötte: a legalul látható virágsziget előre el volt készítve (SK) , így végre találtam neki helyet :)
A lógó tovább bővíthető fakkokkal alul. Más kérdés, hogy hogyan oldom meg egy idő után a felfüggesztést, mi az, ami elbírja majd a súlyt. Már elkezdtünk beleköltözni, és igencsak hasznosnak bizonyult: mivel rögtön a bejárati ajtónk belső felén lóg, elkerülhetetlen, hogy észrevegyem, ha elintézni-vagy postáznivaló van benne...:)

Íme:

A papírok egyébként Making Memories termék (paper Reverie, Brun Antique), a virágok SK gyártmány, illetve természetesen az elmaradhatatlan Prima -----> Prima fan vagyok, nem is kicsi! :) Volt még tintázás, szegecselés, a többi nem jut most az eszembe...


Bocsi a sok dumáért...:)

További szép napot, alkossatok sokat!!

XOXO

PS.: Itt kérek (ismételten) elnézést azoktól, akiknek nem kommentálom az alkotásait. Mindig mindent megnézek, gyönyörködök, de gratulálni elfelejtek...:( Ígérem, oda fogok figyelni ezentúl!!


In a nutshell: this wall hanging was created to save my fridge, which was basically dying under the weight of piles of paper. I had to be careful with the design and colours: my dearest hubby is not a big fan of overpacked and overcoloured stuff....:) Anyway, it proved to be very useful, so thanks to Laura for the inspiration!

XOXO

3 megjegyzés:

  1. Hű de klassz tartó! Nagyon tetszik nekem Anna!Wooow!

    VálaszTörlés
  2. a tinták számán pedig ne aggódj, nekem is még csak egy van, de szépen lassan lesznek gyönyörű színeim és neked is!:)))

    VálaszTörlés
  3. Ez nagyon tuti!!! A színei igazán pasisak!!!

    VálaszTörlés