2011. július 3., vasárnap

Gabrielle blog candy-je

Rátaláltam már aznap, mikor feltette az oldalára, de 2 dolog miatt hezitáltam jelentkezni rá. Az egyik okot most nem részletezném, a másik a született pesszimizmusom: úgyse nyerek, akkor meg minek? De hát ha meg sem próbálom...?

Szóval íme a csomi:Remélem, jól linkeltem :)

Időközben kb 4/5 részben elkészültem egy bemutató albummal, ami kissé eklektikus lett, de végül is ez volt a cél. A mi kis családunkról szól, igyekeztem a legjobb képeinket összeszedni, természetesen főleg a fiúkról. Mutatok egy képet az előlapról, ami szintén nincs még kész; valószínűleg a lepkét röptetem majd, és egy címet is fabrikálnom kell még, de a hiánynak is oka van.
A Rayher ugyanis nagyjából mostantól árusítja a scrap-kreatúra chipboardjait, köztük betűket is, amiben teljesen beleszerelmesedtem, így azokra várok.

Szóval az előlap:
Szemmel láthatóan elszúrtam a kapcsolási tervet: vaskosabb lett az album, mint amilyennek szántam (hiába: aki a virágot szereti, és telepakolja velük az albumát, rossz ember nem lehet :D), így meg kellett hosszabbítanom a zárásnak szánt grungepaper oszlopot, mivelhogy azt előbb tettem már rá a hátlapra, mint maga az album kész lett volna.
Amúgy tartalmazza az összes papírt, amiért mostanában odavagyok: Gabrielle a Bo Bunny-tól, Pink Paislee-től a Butterfly Garden-t, Prima-tól a Botanical-t, és természetesen az abszolút tuti kedvencet, Graphic 45-ös Le Romantique-ot és Springtime papírt.
Lassan rájövök, mi is az én stílusom, és ez nagyon jó érzés...visszatekintek az első oldalamra, és nem tudom, sírjak, vagy nevessek.

Mellesleg most egyidejűleg dolgozom egy receptes dobozon, de nagyon nagy szenvedés, semmi ihlet, inkább csak a szükségesség hozta az ötletet; mondjuk papír-ügyileg eldőlt: GR45 Domestic Goddess :); aztán gyártanám már a nyári albumot előre, hogy a nyár végén csak fotókkal kelljen megtölteni; ez ugyanolyan boríték-album lenne, mint a tavaly téli (azt mutattam már?), csak papír-ügyileg van zéró ötletem :(

Ha már itt tartunk, megint ötleteket kérek: barna/kraft borítékot és átlátszó, sima gombokat keresek égre-földre, de eddig sehol semmi...

Ja, és a legfontosabb: megrendelésre kéne már elkezdenem egy kisgyerekes albumot, hála istennek, messze még a határidő...:)

Na, egyelőre ez minden mára, további szép vasárnapot!

XOXO


Above I posted a blog candy from the fabulous Gabrielle Pollacco, though there was a lot of hesitation about it, as I never win anything so why bother?
I'm almost ready with my little - or not so little, rather too thick - album about the two men in my life, and a little of myself (I hate being on photos). It is still only half-ready, some embellishment and the title itself is still missing, but I'm working on it. I used all my favourite papers, listed above, and packed it with flowers - my favourites.:) I wish it was easier to get hold of them - or any other scrapbooking stuff. But the good news is that I'm starting to find my own style, my own way, but I still like to create in many other styles too.
At the moment I'm working on a recipe box with recipe cards, but I have no inspiration here whatsoever...:( Also, I'm trying to make a summer envelope album, so that I don't have to bother with it at the end of the summer, just put in the photos. Here I'm short of material - and idea...:)

That's all for today, I hope everyone is OK! Enjoy the summer!

XOXO

5 megjegyzés:

  1. Ez gyönyörű lett Anna! Imádom! majd megmutatod belülről is?
    barna kraft borítékot én az Aldiban vettem, gombot méterárusnál nézz!? db kellene?nézelődök én is!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik!!! Azt hiszem még nem mutattad a téli albumot, itt az ideje :) Vagy majd személyesen! Holnap nézek neked átlátszó gombokat!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm mindkettőtöknek a gombvadászatot! :)Ha darabra adják, kb 20-30 elég is lesz :D És a kommenteket is! Belső oldalakat fotózom, amint lesz természetes fény! :)

    VálaszTörlés
  4. Hééé! Írtam egy hosszú kommentet és eltűnt. :(

    Szóval nekem is nagyon bejön az albumod és várom, hogy láthassam a belsejét. Az ilyen albumok egyébként mindig vastagabbra sikerülnek, mint ahogy az ember várná. Ezért kéne a végére hagyni a borítót, de én is mindig utólag fogadkozom, hogy legközelebb úgy lesz. :DD

    Megyek megnézni a varródobozt én is.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm Neked is, Bogi! :)

    VálaszTörlés